Facebook Toestaan Niet toestaan

v.v. Boekel Sport 1 winnend de winterstop in

11 december 2022 20:30

Zondag 11 december speelde v.v. Boekel Sport 1 een thuiswedstrijd tegen Prinses Irene 1 uit Nistelrode. Voor beide teams telde eigenlijk maar 1 ding: winst. Om aansluiting te houden in deze competitie waarin iedereen van elkaar kan winnen telde dus alleen maar winst.

v.v. Boekel Sport 1 begon goed aan de wedstrijd en al na 2 minuten een enorme kans voor Tim Schuijers. Op aangeven van Jari Claasse mistte Tim 1 op 1 met de keeper. Na 11 minuten een kans voor Prinses Irene. Slordig balverlies leidde tot een schot van afstand. Keeper Merks stond voor zijn goal maar de inzet verdween langs het doel van Boekel Sport.

Na 20 minuten kreeg v.v. Boekel Sport een corner te nemen, de bal kwam op 't hoofd van Niek Schuijers terecht maar mistte de kracht om tot een doelpunt te komen. Echter dacht Tim Schuijers daar anders over en tikte de bal binnen, 1-0 voor v.v. Boekel Sport 1.
In de 39e minuut lijkt Prinses Irene langszij te komen maar een kopbal van aanvoerder vd Brand ging rakelings naast.

Na rust een beter spelend Prinses Irene waardoor v.v. Boekel Sport eigenlijk de gehele 2e helft terug uit gedwongen werd. In de 65e minuut komt Prinses Irene wederom gevaarlijk door via de flanken. De voorzet wordt echter gemist door de voorwaartse van Prinses Irene. In minuut 73 leidt Sten Krol de heldenrol in voor keeper Merks. De gehele wedstrijd zat hij overal kort op maar ditmaal zag scheidsrechter Peeters een penalty in zijn actie om de bal te veroveren. Guus Reijnders nam plaats achter de bal en schoot de bal rechtsonder in, keeper Merks koos echter voor dezelfde hoek en pakte de pingel. Of de spits zag de 2 mooie blondines op de tribune die door onze verslaggever werden gespot of keeper Merks koos de juiste hoek, stand bleef 1-0 voor v.v. Boekel Sport 1.

Het restant van de wedstrijd bleef v.v. Boekel Sport onder druk staan maar kwam niet meer echt in gevaar, op gevaarlijk balverlies van Jesse van Moorsel na, waar Prinses Irene wederom keeper Merks vond. Na 94 minuten blies scheidsrechter Peeters voor het einde van de wedstrijd en waren de 3 hele belangrijke punten voor v.v. Boekel Sport! Nu de winterstop in en op zondag 5 februari is Eendracht'30 uit Mook de eerstvolgende tegenstander, wederom op Sportpark De Donk.

Vanaf deze plek wensen wij namens de spelers en staf van de selectie alle trouwe supporters hele fijne feestdagen toe en zien we jullie graag terug in het nieuwe jaar tijdens een van onze oefenwedstrijden.