Facebook Toestaan Niet toestaan

Ook SSS’18 1 over de knie bij Boekel Sport: 3-0

27 november 2023 18:00

Zondag 26 november was SSS’18 1 uit Overloon te gast op Sportpark De Donk voor speelronde 9 in de 2e Klasse E. Door de hevige regenval werd het hoofdveld gespaard om daar later in het seizoen nog profijt van te hebben en werd er uitgeweken naar ons prachtige kunstgrasveld.

Zonder Niek Schuijers (geschorst) werd er omstreeks 14:30 uur afgetrapt nadat scheidsrechter Karavla de wedstrijd in gang had gebracht. De bedoelingen van Boekel Sport 1 werden meteen duidelijk en na 20 seconde had Boekel Sport de 1e corner al te nemen. Enkele seconde later was het Edward Schouten die het doel van de gasten uit Overloon voor de 1e keer onder vuur nam, echter trof zijn inzet geen doel. In minuut 6 was het wel al raak, Edward Schouten kreeg de bal voor zijn voeten en bedacht zich geen moment en schoot de 1-0 tegen de touwen. In minuut 14 had Tim Schuijers de mogelijkheid om de 2-0 aan te tekenen. Goed voorbereidend werk van Yanick die de bal aan Tim gaf, echter wist hij niet doeltreffend af te werken. In de 29e minuut een schot van Twan Merks wat over de kruising vloog. Één minuut later werd SSS’18 voor de 1e keer gevaarlijk maar ook dit schot trof geen doel en verdween hoog over het doel van keeper Merks. Op slag van rust nog een kans voor Boekel echter brengt de keeper van SSS’18 redding.

Na rust een feller Boekel Sport wat ging jagen om de voorsprong te vergroten, zo was het in minuut 52 Yanick die de lat raakte, kreeg Pim Wammes nog een schotkans en waren Tim Schuijers en Yanick Groenendaal helaas net niet scherp genoeg om 2 geweldige voorzetten van Twan Merks binnen te werken.

DSC01030.JPGSpelmoment uit Boekel Sport 1 - SSS'18 1: Doelman Merks in actie

In minuut 68 was het dan wel raak. Wederom een goede voorzet van Twan Merks die door Yanick Groenendaal met de hak prachtig werd binnen gewerkt: 2-0 voor Boekel Sport! 7 minuten later gooit Sten Krol de wedstrijd helemaal in het slot. Een afgeslagen bal wordt hard binnen geschoten en zodoende zet hij de 3-0 op het bord. SSS’18 1 is verder niet bij machte om het Boekel Sport echt moeilijk te maken en zodoende behaalt het team van trainer Jans de 9e overwinning op rij!

Volgende week zondag staat de laatste wedstrijd in dit kalenderjaar op de planning voor Boekel Sport 1 (Boekel Sport 1 is op 10 december vrij ivm oneven aantallen). Boekel Sport 1 is te gast op Sportpark De Ballendonk te Heeswijk waar v.v. Heeswijk 1 de tegenstander is. Wederom zijn onze trouwe supporters van harte welkom! Let op!! Aanvang wedstrijd is 14:00 uur.