Eerste nederlaag Boekel Sport: 3-0 onderuit in Handel

28 januari 2024 20:00

v.v. Boekel Sport heeft in speelronde 12 haar eerste nederlaag geleden. Op bezoek bij v.v. Handel (wat eveneens ongeslagen was) werd het 3-0 voor de blauw-witten.

Op een prima bespeelbaar hoofdveld en onder toeziend oog van vele supporters betraden beide ploegen het speelveld. Het eerste kwartier was redelijk in evenwicht en tot echte grote kansen kwamen beide teams niet.

In een tijdbestek van 2 minuten hengelde Handel de winst binnen. Door 2 foutieve passes van Boekel Sport kwam Handel in eerste instantie op 1-0 door een gegeven strafschof na een vermeende overtreding van doelman Merks: 1-0 door Teun Graat. 1 minuut later lag de bal wederom achter doelman Merks. Wederom een foutieve pas leidde de 2-0 door Nino Croijmans in. Na deze domper kroop Boekel Sport ietwat uit haar schulp maar tot echte grote kansen kwam het niet.

In de 2e helft een wijziging aan de zijde van Boekel Sport. Aanvoerder Jelle Bouwmans bleef achter in de kleedkamer en Merijn van Haandel verving hem. Boekel Sport had in de 2e helft meer de bal maar ook in deze helft kwam het niet tot hele grote kansen. Invaller Twan Merks was misschien nog wel het meest gevaarlijk met enkele schoten en goede voorzetten. Maar doelman van Gerwen van Handel gaf geen krimp. In de blessuretijd wist Handel nog 1x te scoren en zodoende de 3-0 en daarmee de eerste nederlaag van Boekel Sport toe te dienen.

Nu is het aan de mannen van trainer Jans om deze tegenslag een goed vervolg te geven. Dat kan komende zondag op het eigen Sportpark De Donk als Prinses Irene op bezoek komt, aanvang 14:30 uur en hopelijk zien we al onze trouwe fans die vandaag in grote getale aanwezig waren dan ook weer terug! We kunnen jullie steun gebruiken.