Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Boekel Sport JO11-2 en JO12-2 kampioen, JO8-2 alles gewonnen!

1 april 2024 11:00

Aan het einde van de derde competitiefase kunnen we weer twee kampioenschappen vieren en één JO8 team heeft alles gewonnen (speelt nog geen competitie). Hieronder verslagjes en de kampioensfoto's.

Van harte gefeliciteerd!

JO8-2 alles gewonnen!

Vandaag is de Jo8-2 periodekampioen geworden! Er waren al de nodige voorbereidingen getroffen voor de wedstrijd; de mascotte ging mee en er waren zelfgemaakte medailles en bekers. De druk zal er goed op en na een ontzettend spannende wedstrijd klonk het verlossende fluitsignaal. KAMPIOENEN!! We zijn trots op deze stoere mannen!

Boekel Sport JO11-2 JM Kampioen 3e periode!

Na enkele stroevere periodes wisten de jongens en meisjes van Jo11-2 deze periode wel te pieken. Na een doelpuntrijk begin van de periode volgde een onnodige uitglijder waardoor met 4 wedstrijden te gaan er 3 teams gelijk op de 1e plek stonden.

In de eerste van deze 4 wedstrijden werd met 10-0 gewonnen van de toen nummer 2 in wat misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen was. De week erop werd de nieuwe nummer 2 (op doelsaldo) met 7-2 verslagen. In de voorlaatste wedstrijd werden echter de 3 punten voorsprong weggegeven door een onnodige nederlaag.

Zo beginnen we de laatste speelronde met 3 teams gelijk in punten waarbij Boekel Sport wel duidelijk het betere doelsaldo had. Dat de laatste wedstrijd tegen Venhorst, de nummer laatst, was ook een meevaller.

Na een goede warming-up volgde een moeizaam begin van de wedstrijd. Veel balverlies en weinig organisatie zorgden voor wat kleine kansen over en weer. Het feit dat de hagel in grote aantallen en afmetingen uit de lucht kwam vallen, droeg niet bij aan een beter spel. Toch wist de JO11-2 halverwege het 1e kwart op 1-0 te komen door een doelpunt van Elvi. Halverwege het 2e kwart wist Sam de 2-0 te maken waardoor er duidelijk een last van de schouders van de spelertjes viel. Het voetbal werd beter en hiermee ook het weer. Het vertrouwen groeide en in de rust werd dan ook besloten vol gas door te gaan en nu "lekker te gaan voetballen”. Dit zorgde ervoor dat in een tijdspanne van 7 minuten de score op liep naar 6-0 waarbij de één na de andere mooie aanval werd afgerond door Diem. De 6-1 net voor het eind van het voorlaatste kwart deed dan ook geen pijn. In het laatste kwart wist Elvi haar hattrick te complementeren door nog 2x te scoren waarbij de voorlaatste een prachtige aanval was die begon bij een doeltrap. Door goed keeperswerk van Lieke en Duuk, fel maar fair verdedigen van Thomas, Linde en Qiko , de creativiteit op het middenveld van Sen, Pim en het aanvallend spel van Levy wisten we samen met de doelpuntenmakers een 8-1 overwinning te boeken.

Hierna kon het feest ook losbarsten, met luide muziek, kampioensshirts, spandoeken, feestmutsen, rookbommen en veel chips, snoep en snacks werd het een dolle boel waarbij deze verplaatste van het veld naar de kleedkamer, van de kleedkamer naar de douche en van de douche naar de kantine. Hier werden de kampioensfoto's met de Cup met de grote oren gemaakt en werd er een medaille uitgereikt. Daarna ging het feest weer lekker door en was het een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Boekel Sport JO12-2 kampioen!

Zaterdag 23 maart was het dan zo ver: de kampioenswedstrijd tegen UDI ’19, de directe concurrent voor de titel. Het team ging vol voor de winst, ook al zou een gelijkspel ook volstaan. Met de nodige spanning stonden de spelers van Boekel Sport aan de aftrap op het Udense sportpark. Die spanning was de eerste 10 minuten terug te zien in het spel. Bij een corner van UDI ’19 werd een kansloze bal gepromoveerd tot doelpunt via een speler van Boekel Sport. Niet lang daarna werd het zelfs 2-0 voor UDI, wederom door een eigen goal.  Maar het team zette door en liet zich niet uit het veld slaan. Met een prachtige actie zorgde Daan voor de aansluitingstreffer. Niet lang daarna werd Mike alleen op de keeper afgestuurd, en scoorde de 2-2. Zowel op het veld als ernaast bij de vele meegereisde supporters was de spanning te zien. Zou het Boekel Sport lukken om deze stand vast te houden of zelfs te winnen? Met een keiharde pegel in de kruising zorgde Jens voor een enorme ontlading bij de spelers en het publiek. Als kers op de taart bepaalde Guus de eindstand met een snoeihard schot: 2-4 winst voor Boekel Sport. Daarmee was het feest compleet.

We gingen direct naar Boekel Sport en werden onder luid applaus gehuldigd met medailles en een grote beker. Een ervaring om nooit meer te vergeten!