Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooi commissie

Toernooicommissie Boekel Sport

 

De toernooicommissie organiseert elk seizoen diverse toernooien / activiteiten voor onze jeugdspelers.

 • 4x4 toernooi:
  Wij beginnen het seizoen op de zaterdag van het laatste weekend van augustus met het 4 tegen 4 toernooi op het sportpark. Dit toernooi is voor alle spelers van JO08 tot er met JO15. Er wordt op kleine veldjes gespeeld met teams van vier of vijf personen zonder keepers. Per speelronde worden de teamsamenstelling (random) gewijzigd. Na afloop wordt er een individueel klassement opgemaakt. Voor dit toernooi moet je aanmelden.

 • Het oliebollentoernooi:
  Elk jaar organiseren wij traditiegetrouw na kerst en voor oud en nieuw met het oliebollentoernooi in sporthal “De Burcht”. Dit toernooi is voor alle jeugd van de tijgertjes tot en met JO19. De jeugdteams spelen per leeftijdscategorie onderling gemixt een zaalvoetbaltoernooi. De deelnemers worden na afloop van hun toernooionderdeel voorzien van heerlijke oliebollen.

 • De Zaalcompetitie:
  Op de laatste zaterdag(morgen) voor Kerstmis en op twee of drie zaterdag(morgens) in januari wordt het zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Er wordt naar gestreefd dat  de wedstrijden van een team op twee zaterdagen ingepland worden. Dit toernooi is voor 4x4 spelers en de jeugd van JO08 t/m JO13. Voor deze competitie moet je eigen via je teamleid(st)er aanmelden. De teams worden door de betreffende coördinatoren, inclusief leid(st)ers, samengesteld. De speeltijden, uitslagen en standen kunnen gevonden worden op de site.

 • Externe toernooien:
  Boekel Sport heeft sinds een aantal jaren geen eigen jeugdtoernooi meer. Wij verzorgen wel de aanmeldingen voor de toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen. De aanmeldingen voor deze externe toernooien worden geregeld door Leo van der Zanden van de toernooicommissie.

 • Buurtvoetbaltoernooi:
  Wij zijn voornemens om in de toekomst weer een buurtvoetbaltoernooi te gaan organiseren. In overleg met het bestuur, activiteitencommissie willen we gaan zoeken naar een geschikte datum in juni 2019 .

 • Leden toernooicommissie
  Op dit moment bestaat de toernooicommissie uit de navolgende personen:
  Adrie van den Elzen, Jelle van den Elzen, Farshid Kamyab Rad, Sjaak Lips, Wim Manders, Tonny Roijakkers, Cor Swarts en Leo van der Zanden.


            Ter bereikenper  email:     toernooien@boekelsport.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!